Stage

 

Schothorst Feed Research biedt mogelijkheden voor verschillende soorten stages en afstudeervakken. Heb je interesse in een stage bij Schothorst Feed Research? Vul dan het formulier dat bij de stage van jouw interesse hoort in. Wij nemen na het ontvangen van het formulier contact met je op.

Onderzoeksstage/afstudeervak

Schothorst Feed Research is een organisatie die onderzoek doet naar diervoeding. Op jaarbasis voeren wij een groot aantal proeven uit op het gebied van pluimvee- rundvee- en varkensvoeding. Door het jaar heen zijn er vele mogelijkheden om aan één of meerdere van deze proeven mee te werken. Het doel van een onderzoeksstage of afstudeervak is ervaring opdoen met onderzoek. Als stagiair/afstudeerder assisteer je bij de proefuitvoering (gegevens verzamelen: voerweging, dierweging, monsters verzamelen) en verwerk je de proefgegevens tot een eindverslag en presentatie. 

Aanmeldformulier onderzoeksstage/afstudeervak >

Laboratoriumstage

Schothorst Feed Research heeft een eigen laboratorium waar vele analyses worden uitgevoerd ten behoeve van het eigen onderzoek maar ook in opdracht van derden. Het laboratorium is gespecialiseerd in analyses in diervoedergrondstoffen, diervoeders en dierlijke producten.

Aanmeldformulier Laboratoriumstage >

Praktijkstage

Schothorst Feed Research heeft eigen proeffaciliteiten met pluimvee, rundvee en varkens. Deze dieren moeten natuurlijk goed verzorgd worden. Als jij graag ervaring op wilt doen in het verzorgen van dieren, biedt Schothorst Feed Research je de mogelijkheid om stage te komen doen.

Aanmeldformulier Praktijkstage >