Dr. Paul Lu, research & development manager bij DaChan Great Wall Group‘Met de ondersteuning van Schothorst Feed Research hebben we de nauwkeurigheid van energiewaardering en nutriëntgehalten van grondstoffen kunnen vergroten’

DaChan Great Wall Group werd opgericht in 1957. Het bedrijf levert al meer dan 60 jaar producten en diensten op het gebied van dierlijke eiwitten, met inbegrip van diervoeding. Integriteit, bescheidenheid en innovatie zijn begrippen die hoog in het vaandel staan bij ons.

DaChan heeft meer dan 50 dochterondernemingen en ruim 30.000 werknemers in Taiwan, China, Vietnam, Maleisië en Indonesië. Samen met boeren ontwikkelen zij voeding en diervoeders waarmee de hoogste waarde wordt gegarandeerd in de gehele keten van dierlijke eiwitten. 

Met de ondersteuning van Schothorst Feed Research hebben we de nauwkeurigheid van de energiewaardering en nutriëntengehalten van grondstoffen kunnen vergroten. In de varkens- en pluimveevoedingssector is een nauwkeurige schatting van de energie en voedingswaarden van grondstoffen van groot belang. Hierdoor kan voer worden samengesteld met een hogere efficiëntie, optimale groei van de dieren en minimale voedingskosten waarvan alle stakeholders profiteren. DaChan heeft samen met Schothorst Feed Research de duurzaamheid vergroot en oplossingen gevonden die zowel toeleverancier als klanten ten goede komen.


Terug naar testimonials

"Onze hele nutritionele afdeling is op expertise van Schothorst Feed Research gebouwd"

Marcel Roordink, algemeen directeur ABZ Diervoeding

Lees het gehele artikel >

"Schothorst Feed Research maakt als geen ander de vertaalslag van onderzoek naar boerenerf"

Stefan Kuijpers, directeur Vitelia Voeders

Lees het gehele artikel >

"Schothorst Feed Research is leidend, voor heel Nederland en zelfs wereldwijd. We krijgen gedegen advies waar we wat mee kunnen. Er is geen tweede bedrijf met service van deze kwaliteit"

Arjan Hoogendoorn, specialist bij E.J. Bos Diervoeding

Lees het gehele artikel >