Er zijn veel verschillende factoren die van invloed zijn op de voeding en sturing van de productie en de aansluiting op de behoefte van de huidige veehouderij is belangrijker dan ooit.

Varkens- en pluimveevoeding basisprincipes

Jaarlijks aanvaardt een groot aantal mensen een baan in de (meng)voerindustrie. Onze sector verandert zich snel en staat voor grote uitdagingen, daardoor is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en de nieuwste kennis. Er zijn veel verschillende factoren die van invloed zijn op de voeding en sturing van de productie en de aansluiting op de behoefte van de huidige veehouderij is belangrijker dan ooit. Om afnemers goed te adviseren over voeding en het aangeboden assortiment voeders of (bij)producten, heeft SFR deze cursus ontwikkeld.

De cursus “Varkens- en pluimveevoeding: basisprincipes” is onderdeel van het cursustraject van Schothorst Feed Research. In deze cursus worden de basisbeginselen over diervoeding behandeld. 

Doelgroep

De cursus “Varkens- en pluimveevoeding: basisprincipes” is bestemd voor beginnende medewerkers in de diervoederindustrie.

Cursusdagen

Deze cursus wordt één maal per jaar in het voorjaar verzorgd. De eerste cursusdag is begin maart. Binnenkort worden de cursusdata vastgesteld. Via de blauwe button “ik heb interesse” kunt u aangeven dat u interesse hebt voor de volgende cursus. Zodra de data bekend zijn nemen wij contact met u op en kunt u beslissen of we u mogen inschrijven voor de cursus.

De cursusdagen zijn van 9.00 uur tot 16.00 uur en zijn om de week.
De koffie staat klaar vanaf 8:30 en de lunch is inbegrepen bij de cursus.

Programma

Hieronder kunt u het programma bekijken: 

Programma varkens- en pluimveevoeding basisprincipes

De cursus is Nederlandstalig.

Locatie

De cursus zal verzorgd worden bij Schothorst Feed Research in Lelystad. 
Adres: Meerkoetenweg 26, 8218 NA Lelystad


Kosten

De kosten voor de cursus bedragen € 3.384,-. excl. BTW Deelnemers van het AFP (Advanced Feed Package) betalen € 2.256,- excl. BTW (12 consultancy uren). Deelnemers van FeedInsights betalen € 2.632,- excl. BTW (14 consultancy uren).

Studentenkorting: Studenten kunnen tegen gereduceerd tarief deelnemen. Neem voor meer informatie en de voorwaarden contact op via training@schothorst.nl. Het aantal plekken dat voor studenten tegen speciaal tarief beschikbaar is, is beperkt. 

Contact

Wanneer er nog vragen zijn kunt u contact opnemen met Xandra Benthem de Grave (0320-292196) over de inhoud en met Karin van de Belt (06-218 57 068) over de organisatie. Als u per mail contact wilt opnemen kan dat via training@schothorst.nl

Meer cursussen