Mijlpaal MySFR bereikt

Publicatiedatum: 02-03-2020

De online grondstoffenmatrix MySFR heeft sinds haar introductie een exponentiële groei doorgemaakt, waarbij nu de mijlpaal van 200.000 doorberekende grondstoffen is bereikt. Een mooie prestatie van de enige online voederwaarde database ter wereld waarop nutritionisten vanuit de hele wereld op elke gewenste locatie hun voeroptimalisatiesoftware kunnen aansluiten en hun voeders kunnen doorrekenen.

MySFR is de online database van alle voederwaardes van Schothorst Feed Research (SFR). Hiermee kunnen gebruikers de voederwaarde van hun grondstoffen berekenen om vervolgens hiermee de eigen voersamenstelling te kunnen formuleren en te optimaliseren. Om het gebruikersgemak te vergroten is het mogelijk om MySFR met het voeroptimalisatiesysteem van de gebruiker te koppelen. Dit zorgt dat er altijd gerekend wordt met de meest actuele voederwaardes waarin de laatste onderzoeksresultaten zijn verwerkt.

MySFR is in de zomer van 2016 geïntroduceerd en eind 2018 waren er 100.000 grondstoffen doorberekend. Inmiddels weten steeds meer klanten van SFR de online database te vinden, op dit moment heeft 80% van de klanten toegang. Eerder werden de voederwaardes door een bestanden uitwisselingssysteem met de klanten gedeeld. Het nadeel hiervan was dat een groot deel van deze data (handmatig) overgezet moest worden in de voeroptimalisatiesystemen van gebruikers. Het grote voordeel van MySFR is dat gebruikers altijd kunnen werken met de meest actuele data, gemakkelijk data van eerdere versies kunnen vergelijken en dat de data bij alle medewerkers binnen dezelfde organisatie identiek is. De snelle digitale ontwikkelingen en het belang van accurate en beveiligde data maken dat in 2021 het bestanden-systeem niet meer ondersteund wordt en dat alle gebruikers de voederwaardes via MySFR gedeeld krijgen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van MySFR? Neem dan contact op met Schothorst Feed Research, wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Telefoon:  +310320292193
Mail:   info@schothost.nl

Mail: +310320292193
Phone: info@schothost.nl

Regeling eiwit in rundveevoeders: beperkte verbetering van N-benutting ten koste van productie, gezondheid en duurzaamheid.
SFR in tijden van het Corona virus
Stikstofemissie verlagen, wat kunnen we bereiken met de juiste voermaatregelen voor varkens?
Schothorst Feed Research en Groeikracht zetten samenwerking op
Aanbod glucose bepaalt eiwitbenutting
Aminozuren en vetzuren voor melkvee
Circulair inzetten van reststromen en co-producten via de diervoederketen
Feeds & Nutrition 2019
In februari zijn weer 2 cursussen gestart
"Schothorst Feed Research maakt als geen ander de vertaalslag van onderzoek naar boerenerf"

Stefan Kuijpers, directeur Vitelia Voeders

Lees het gehele artikel >