Mijlpaal MySFR bereikt

Publicatiedatum: 02-03-2020

De online grondstoffenmatrix MySFR heeft sinds haar introductie een exponentiële groei doorgemaakt, waarbij nu de mijlpaal van 200.000 doorberekende grondstoffen is bereikt. Een mooie prestatie van de enige online voederwaarde database ter wereld waarop nutritionisten vanuit de hele wereld op elke gewenste locatie hun voeroptimalisatiesoftware kunnen aansluiten en hun voeders kunnen doorrekenen.

MySFR is de online database van alle voederwaardes van Schothorst Feed Research (SFR). Hiermee kunnen gebruikers de voederwaarde van hun grondstoffen berekenen om vervolgens hiermee de eigen voersamenstelling te kunnen formuleren en te optimaliseren. Om het gebruikersgemak te vergroten is het mogelijk om MySFR met het voeroptimalisatiesysteem van de gebruiker te koppelen. Dit zorgt dat er altijd gerekend wordt met de meest actuele voederwaardes waarin de laatste onderzoeksresultaten zijn verwerkt.

MySFR is in de zomer van 2016 geïntroduceerd en eind 2018 waren er 100.000 grondstoffen doorberekend. Inmiddels weten steeds meer klanten van SFR de online database te vinden, op dit moment heeft 80% van de klanten toegang. Eerder werden de voederwaardes door een bestanden uitwisselingssysteem met de klanten gedeeld. Het nadeel hiervan was dat een groot deel van deze data (handmatig) overgezet moest worden in de voeroptimalisatiesystemen van gebruikers. Het grote voordeel van MySFR is dat gebruikers altijd kunnen werken met de meest actuele data, gemakkelijk data van eerdere versies kunnen vergelijken en dat de data bij alle medewerkers binnen dezelfde organisatie identiek is. De snelle digitale ontwikkelingen en het belang van accurate en beveiligde data maken dat in 2021 het bestanden-systeem niet meer ondersteund wordt en dat alle gebruikers de voederwaardes via MySFR gedeeld krijgen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van MySFR? Neem dan contact op met Schothorst Feed Research, wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Telefoon:  +310320292193
Mail:   info@schothost.nl

Mail: +310320292193
Phone: info@schothost.nl

Controlling coccidiosis
AVANT EU project meeting
Long-term challenges for the feed industry to feed the world population
Nieuw bij SFR! Virtuele tour van dierlijke faciliteiten.
Coccidiose, een wereldwijd probleem
Nieuwe netwerk conferentie ‘De nieuwe boer is…’
Kennis vanuit het onderzoek naar de praktijk
Leghanen veelbelovende eerste resultaten
11e Editie van de Feeds & Nutrition cursus