Feeds & Nutrition 2021 een online succes!

Publicatiedatum: 29-06-2021

Gedurende de maand juni is de Feeds & Nutrition Course 2021 tot een succesvol einde gekomen. Het was een intensief en leerzaam cursusprogramma welke volledig digitaal is aangeboden. De onderzoekers en consultants van SFR hebben een maand lang de nieuwste ontwikkelingen en kennis op het gebied van diervoeding gedeeld en besproken met de nutritionisten en specialisten van nationale en internationale klanten.

Verspreid over 16 cursusdagen hebben ruim 90 deelnemers uit 31 landen deelgenomen. Vanuit SFR zijn meer dan 20 specialisten aan het woord gekomen om in 11 modules de laatste onderzoeken en kennis te presenteren. De Feeds & Nutrition Course is een belangrijk medium om de resultaten uit het onderzoek en onze kennis over te dragen aan onze AFP-klanten. De presentaties zijn voor deelnemers als video op te vragen, zodat deze rustig teruggekeken kunnen worden. Als u niet heeft deelgenomen kunt u de video’s, tegen betaling, ontvangen hiervoor kunt u consultancy uren inzetten. De video’s zijn op te vragen via training@schothorst.nl of via uw eigen consultant.

SFR wil alle deelnemers en presentatoren van harte bedanken voor hun inzet en inhoudelijke inbreng. Volgend jaar zal de Feeds & Nutrition Course hopelijk weer live plaats vinden, waardoor er ruimte is om volop te netwerken en de SFR-specialisten te ontmoeten. We hopen u dan weer te mogen ontvangen. Wilt u digitaal op de hoogte blijven van de laatste SFR-kennis? Informeer dan eens bij uw consultant naar het aanbod van webinars.

12e Editie van de Feeds & Nutrition cursus biedt een op maat gemaakte leerervaring
Monitoring water intake in broilers
Meer kans op pensverzuring in laageiwit rantsoen
Hoe kan de stikstofemissie van pluimveeproductie worden verminderd?
Matthias Schilde: New Researcher Ruminant Nutrition
Stikstof verlagen met voerefficiëntie
BASF and Schothorst Feed Research collaborate to improve the environmental impact of the feed and animal protein industry
What is the nutritional value of poultry-based PAPs for use in pig diets?
Evenwichtige diervoeding voor lokale dierlijke productie