Zoötechnische ondersteuning varken

Voor het goed functioneren van een buitendienstmedewerker in de mengvoederindustrie is het belangrijk dat zij/hij goed bijgeschoold en daardoor goed op de hoogte is van de ontwikkelingen binnen het vakgebied voeding van varkens. Verder is het van belang dat zij/hij op de hoogte is van hetgeen er speelt binnen de overige vakgebieden binnen de varkenshouderij.  

De groepen met een grootte van 10-15 personen zijn constant van samenstelling om zo onderlinge discussie en groepsdynamiek te bevorderen. 

Leerdoel

Het doel van de training is het vergroten en praktisch toepassen van kennis over varkensvoeding die leiden tot het vergroten van het verkoopsucces van de buitendienstmedewerker van de mengvoederindustrie.  

Doelgroep

De cursus is bedoeld voor buitendienstmedewerkers van de mengvoederindustrie die al (enige) ervaring hebben in de varkenshouderij. Het niveau van de cursus is MBO+/HBO.  

Data en locatie

De cursus omvat 6 dagdelen en een themadag van 2 dagdelen per jaar en wordt verzorgd in Renkum, Apeldoorn en Klarenbeek. De data voor 2020 staan hieronder weergegeven. De themadag staat gepland op 28 mei 2020

  • Donderdag 13 februari 2020
  • Donderdag 2 april 2020
  • Donderdag 14 mei 2020
  • Donderdag 10 september 2020
  • Donderdag 29 oktober 2020
  • Donderdag 10 december 2020

De ochtendsessie is van 9.00-12.00 uur bij restaurant Campman in Renkum. De middagsessie van 13.30-16.30 uur bij restaurant Pijnappel in Klarenbeek

Kosten:

€ 1.490,- of 10 consultancy-uren (incl. trainingsmateriaal, excl. BTW) per persoon.

Nieuwe deelnemers

Bedrijven die nog niet bekend zijn met de zoötechnische ondersteuning mogen met maximaal 2 personen eenmalig kosteloos deelnemen. Hierna moet worden besloten of men een abonnement wil afsluiten.

Opgave:

Inschrijven voor de zoötechnische ondersteuning kan door contact op te nemen via training@schothorst.nl.