Zoötechnische ondersteuning varken

Voor het goed functioneren van een buitendienstmedewerker in de mengvoederindustrie is het belangrijk dat zij/hij goed bijgeschoold en daardoor goed op de hoogte is van de ontwikkelingen binnen het vakgebied voeding van varkens. Verder is het van belang dat zij/hij op de hoogte is van hetgeen er speelt binnen de overige vakgebieden binnen de varkenshouderij.  

De groepen met een grootte van 10-15 personen zijn constant van samenstelling om zo onderlinge discussie en groepsdynamiek te bevorderen. 

Leerdoel

Het doel van de training is het vergroten en praktisch toepassen van kennis over varkensvoeding die leiden tot het vergroten van het verkoopsucces van de buitendienstmedewerker van de mengvoederindustrie.  

Doelgroep

De cursus is bedoeld voor buitendienstmedewerkers van de mengvoederindustrie die al (enige) ervaring hebben in de varkenshouderij. Het niveau van de cursus is MBO+/HBO.  

Data en locatie

De cursus omvat 6 dagdelen en een themadag van 2 dagdelen per jaar en wordt verzorgd in Renkum, Apeldoorn en Klarenbeek. De data voor 2019 staan in onderstaand schema weergegeven. De themadag staat gepland op 3 oktober 2019.

Kosten:

€ 1.410,- of 10 consultancy-uren (incl. trainingsmateriaal, excl. BTW) per persoon.

Opgave:

Inschrijven voor de zoötechnische ondersteuning kan door contact op te nemen via training@schothorst.nl.

"Onze hele nutritionele afdeling is op expertise van Schothorst Feed Research gebouwd"

Marcel Roordink, algemeen directeur ABZ Diervoeding

Lees het gehele artikel >

"Schothorst Feed Research maakt als geen ander de vertaalslag van onderzoek naar boerenerf"

Stefan Kuijpers, directeur Vitelia Voeders

Lees het gehele artikel >

"Schothorst Feed Research is leidend, voor heel Nederland en zelfs wereldwijd. We krijgen gedegen advies waar we wat mee kunnen. Er is geen tweede bedrijf met service van deze kwaliteit"

Arjan Hoogendoorn, specialist bij E.J. Bos Diervoeding

Lees het gehele artikel >