Overige activiteiten

Behalve trainingen en cursussen organiseert Schothorst Feed Research regelmatig andere activiteiten waarin nutritionele kennis gedeeld wordt zoals themadagen, zoötechnische ondersteuning en nutritiebijeenkomsten.


 

themadagen

Schothorst Feed Research organiseert regelmatig themadagen.

Op 13 september 2018 organiseert Schothorst Feed Research "THEMADAG RUNDVEE: “OP WEG NAAR EEN DUURZAME MELKVEEHOUDERIJ”

Op 19 september 2018 organiseert Schothorst Feed Research "THEMADAG VARKENS: “ZEUGENVOEDING ANNO 2018: AANDACHTSPUNTEN EN UITDAGINGEN”

 

Zoötechnische ondersteuning

Voor het goed functioneren van een buitendienstmedewerker in de mengvoerindustrie is het belangrijk dat hij/zij goed bijgeschoold en goed op de hoogte is van de ontwikkelingen binnen het vakgebied. Daarom organiseert Schothorst Feed Research voor zowel varkens als voor rundvee de zoötechnische ondersteuning. De cursus omvat per jaar zes dagdelen en een themadag van twee dagdelen. De groepen hebben een vaste samenstelling om onderlinge discussie te bevorderen. Via onderstaande linkjes krijgt u meer informatie over de zoötechnische ondersteuning.

Zoötechnische ondersteuning rundvee >

Zoötechnische ondersteuning varkens >


 

Nutritiebijeenkomsten

Tijdens de nutritiebijeenkomsten wordt door onderzoekers van Schothorst Feed Research en/of specialisten werkzaam in de sector, actuele wetenschappelijke en marktgerichte informatie op het gebied van nutritie, diergezondheid, veehouderij en kwaliteitsbeheer samengevat en gepresenteerd. Er zijn per diersoort (rund, varken, pluimvee) twee bijeenkomsten van één dagdeel per jaar.

Lees hier verder >


 


Nieuws

Themadagen Rundvee en VarkensVarkens- en pluimveevoeding: basisprincipes

Meer nieuws >

"Schothorst Feed Research maakt als geen ander de vertaalslag van onderzoek naar boerenerf"Stefan Kuijpers, directeur Vitelia Voeders