Overige activiteiten

Behalve trainingen en cursussen organiseert Schothorst Feed Research regelmatig andere activiteiten waarin nutritionele kennis gedeeld wordt zoals themadagen, zoötechnische ondersteuning en nutritiebijeenkomsten.


 

themadagen

Schothorst Feed Research organiseert regelmatig themadagen.

Op 12 mei 2022 organiseert Schothorst Feed Research de themadag Varkens

Op 22 september 2022 organiseert Schothorst Feed Research de themadag Rundvee

Op 13 oktober 2022 organiseert Schothorst Feed Research de themadag Pluimvee

 

Zoötechnische ondersteuning

Voor het goed functioneren van een buitendienstmedewerker in de mengvoerindustrie is het belangrijk dat hij/zij goed bijgeschoold en goed op de hoogte is van de ontwikkelingen binnen het vakgebied. Daarom organiseert Schothorst Feed Research voor zowel varkens als voor rundvee de zoötechnische ondersteuning. De cursus omvat per jaar zes dagdelen en een themadag van twee dagdelen. De groepen hebben een vaste samenstelling om onderlinge discussie te bevorderen. Via onderstaande linkjes krijgt u meer informatie over de zoötechnische ondersteuning.

Zoötechnische ondersteuning rundvee >

Zoötechnische ondersteuning varkens >


 

Nutritiebijeenkomsten

Tijdens de nutritiebijeenkomsten wordt door onderzoekers van Schothorst Feed Research en/of specialisten werkzaam in de sector, actuele wetenschappelijke en marktgerichte informatie op het gebied van nutritie, diergezondheid, veehouderij en kwaliteitsbeheer samengevat en gepresenteerd. Er zijn per diersoort (rund, varken, pluimvee) twee bijeenkomsten van één dagdeel per jaar.

Lees hier verder >