Overige activiteiten

Behalve trainingen en cursussen organiseert Schothorst Feed Research regelmatig andere activiteiten waarin nutritionele kennis gedeeld wordt zoals themadagen, zoötechnische ondersteuning en nutritiebijeenkomsten.


 

themadagen

Schothorst Feed Research organiseert regelmatig themadagen.

Op 19 september 2019 organiseert Schothorst Feed Research de themadag Rundvee.

Op 3 oktober 2019 organiseert Schothorst Feed Research de themadag Varkens.

 

Zoötechnische ondersteuning

Voor het goed functioneren van een buitendienstmedewerker in de mengvoerindustrie is het belangrijk dat hij/zij goed bijgeschoold en goed op de hoogte is van de ontwikkelingen binnen het vakgebied. Daarom organiseert Schothorst Feed Research voor zowel varkens als voor rundvee de zoötechnische ondersteuning. De cursus omvat per jaar zes dagdelen en een themadag van twee dagdelen. De groepen hebben een vaste samenstelling om onderlinge discussie te bevorderen. Via onderstaande linkjes krijgt u meer informatie over de zoötechnische ondersteuning.

Zoötechnische ondersteuning rundvee >

Zoötechnische ondersteuning varkens >


 

Nutritiebijeenkomsten

Tijdens de nutritiebijeenkomsten wordt door onderzoekers van Schothorst Feed Research en/of specialisten werkzaam in de sector, actuele wetenschappelijke en marktgerichte informatie op het gebied van nutritie, diergezondheid, veehouderij en kwaliteitsbeheer samengevat en gepresenteerd. Er zijn per diersoort (rund, varken, pluimvee) twee bijeenkomsten van één dagdeel per jaar.

Lees hier verder >


 

"Onze hele nutritionele afdeling is op expertise van Schothorst Feed Research gebouwd"

Marcel Roordink, algemeen directeur ABZ Diervoeding

Lees het gehele artikel >

"Schothorst Feed Research maakt als geen ander de vertaalslag van onderzoek naar boerenerf"

Stefan Kuijpers, directeur Vitelia Voeders

Lees het gehele artikel >

"Schothorst Feed Research is leidend, voor heel Nederland en zelfs wereldwijd. We krijgen gedegen advies waar we wat mee kunnen. Er is geen tweede bedrijf met service van deze kwaliteit"

Arjan Hoogendoorn, specialist bij E.J. Bos Diervoeding

Lees het gehele artikel >