Varkensvoeding voor de nutritionist (4 dagen)

Jaarlijks aanvaardt een groot aantal mensen een baan in de (meng)voerindustrie. Om de afnemers goed te adviseren over de voeding en het aangeboden assortiment voeders of producten, maar ook over zaken die van invloed zijn op de voeding en sturing van de productie, is het van belang dat zij voldoende (praktische) kennis hebben die enerzijds aansluit bij het aanwezige kennisniveau en anderzijds bij de behoefte van de huidige veehouderij.

Om deze reden organiseert Schothorst Feed Research (SFR) een aantal voedingscursussen. In het voor- en najaar wordt er voor varkens en pluimvee een gezamenlijke basiscursus aangeboden: "Varkens- en pluimveevoeding: basisprincipes". In het najaar wordt er een vervolgcursus voor beide diersoorten aangeboden.

Doelgroep

De cursus is bestemd voor nutritionisten maar ook voor overige medewerkers in de diervoederindustrie die al nutritionele kennis hebben of de cursus "Varkens- en pluimveevoeding: basisprincipes" hebben gevolgd.

Cursusdagen

Woensdag 5 oktober 2022
Woensdag 19 oktober 2022
Woensdag 9 november 2022
Woensdag 30 november 2022 

Programma

Hieronder kunt u het programma downloaden.  

 Programma varkensvoeding voor de nutritionist 2022

Locatie

De cursus zal verzorgd worden bij Schothorst Feed Research in Lelystad. 
Adres: Meerkoetenweg 26, 8218 NA Lelystad

Kosten

De kosten voor de cursus bedragen € 3.024,-. Deelnemers van het AFP (Advanced Feed Package) betalen € 2.016,- (12 consultancy uren). Deelnemers van FeedInsights betalen € 2.352,- (14 consultancy uren).

Studentenkorting: Studenten kunnen tegen gereduceerd tarief deelnemen. Neem voor meer informatie en de voorwaarden contact op via training@schothorst.nl. Het aantal plekken dat voor studenten tegen speciaaltarief beschikbaar is, is beperkt. 

Contact

Wanneer er nog vragen zijn kunt u contact opnemen met Xandra Benthem de Grave (0320-292196) of Karin van de Belt (0320-229623) of via training@schothorst.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

De inschrijving voor deze cursus is gesloten
Deel deze cursusTerug naar cursusaanbod