Varkensvoeding voor de nutritionist (4 dagen)

De cursus "Varkensvoeding voor de nutritionist" is onderdeel van het cursustraject van Schothorst Feed Research en een vervolg op Varkens- en pluimveevoeding: Basisprincipes. In de cursus wordt theoretische en praktische kennis gecombineerd waarbij naast meer diepgang op het gebied van voeding verschillende actuele onderwerpen aan bod zullen komen. 

Doelgroep

De cursus is bestemd voor nutritionisten maar ook voor overige medewerkers in de diervoederindustrie die al wat nutritionele kennis hebben of de cursus "Varkens- en pluimveevoeding: basisprincipes" hebben gevolgd. 

Cursusdagen (onder voorbehoud)

Woensdag 23 september 2020
Woensdag 7 oktober 2020
Woensdag 21 oktober 2020
Donderdag 12 november 2020
I.v.m. een nationale feestdag in België op 11 november is de laatste cursusdag op donderdag ingepland

Programma

Bij een aantal presentaties zullen de groepen van varkens en pluimvee samengevoegd worden. We streven er naar om zo veel mogelijk presentaties in het Nederlands te verzorgen. Er zijn echter enkele presentaties die in het Engels verzorgd worden. 

Het programma van 2019 kunt u hieronder downloaden. Het programma voor 2020 zal vergelijkbaar zijn en zal in de loop van dit jaar definitief gemaakt worden. 

 Programma varkensvoeding voor de nutritionist. 

Kosten

De kosten voor de cursus bedragen € 3.055,-. Deelnemers van het AFP (Advanced Feed Package) betalen €1944,- (12 consultancy uren). Deelnemers van het SNP (Standard Nutrition Package) betalen €2268,- (14 consultancy uren).

Studentenkorting: Studenten kunnen tegen gereduceerd tarief deelnemen. Neem voor meer informatie en de voorwaarden contact op via training@schothorst.nl. Het aantal plekken dat voor studenten tegen speciaaltarief beschikbaar is, is beperkt. 

 

Meer informatie

Wanneer er nog vragen zijn kunt u contact opnemen met Xandra Benthem de Grave (0320-292196) of een e-mail sturen naar training@schothorst.nl

Deel deze cursus


Inschrijven


Terug naar cursusaanbod

"Schothorst Feed Research maakt als geen ander de vertaalslag van onderzoek naar boerenerf"

Stefan Kuijpers, directeur Vitelia Voeders

Lees het gehele artikel >