Rundveevoeding voor de nutritionist (4 dagen)

Jaarlijks aanvaardt een groot aantal mensen een baan in de (meng)voerindustrie. Om de afnemers goed te adviseren over de voeding en het aangeboden assortiment voeders of producten, maar ook over zaken die van invloed zijn op de voeding en sturing van de productie, is het van belang dat zij voldoende (praktische) kennis hebben die enerzijds aansluit bij het aanwezige kennisniveau en anderzijds bij de behoefte van de huidige veehouderij.

Om deze reden organiseert Schothorst Feed Research (SFR) een aantal voedingscursussen. In het voor- en najaar wordt de cursus rundveevoeding: basisprincipes aangeboden. In het najaar wordt daarnaast ook de cursus rundveevoeding voor de nutritionist aangeboden. In deze cursus wordt theoretische en praktische kennis gecombineerd waarbij naast meer diepgang op het gebied van voeding er verschillende actuele onderwerpen aan bod zullen komen.

Doelgroep

De cursus is bestemd voor nutritionisten maar ook voor overige medewerkers in de diervoederindustrie die al nutritionele kennis hebben of de cursus "Rundveevoeding: basisprincipes" hebben gevolgd.

Cursusdagen

Woensdag 28 september 2022
Woensdag 12 oktober 2022
Woensdag 26 oktober 2022
Woensdag 23 november 2022
 

Programma

 Programma Rundveevoeding voor de nutritionist 2022

Locatie

De cursus zal verzorgd worden bij Schothorst Feed Research in Lelystad. 
Adres: Meerkoetenweg 26, 8218 NA Lelystad

Kosten

De kosten voor de cursus bedragen € 3.024,-. Deelnemers van het AFP (Advanced Feed Package) betalen € 2.016,- (12 consultancy uren). Deelnemers van FeedInsights betalen € 2.352,- (14 consultancy uren).

Studentenkorting: studenten kunnen tegen een gereduceerd tarief deelnemen. Neem voor meer informatie en de voorwaarden contact op via training@schothorst.nl. Het aantal plekken dat voor studententarief beschikbaar is, is beperkt. 

Contact

Wanneer er nog vragen zijn kunt u contact opnemen met Ant Koopmans (0320-292190) over de inhoud en met Karin van de Belt (0320-229623) over de organisatie. Als u per mail contact wilt opnemen kan dat via training@schothorst.nl.

De inschrijving voor deze cursus is gesloten
Deel deze cursusTerug naar cursusaanbod