Rundveevoeding voor de nutritionist (4 dagen)

Jaarlijks aanvaardt een groot aantal mensen een baan in de (meng)voerindustrie. Om de afnemers goed te adviseren over de voeding en het aangeboden assortiment voeders of producten, maar ook over zaken die van invloed zijn op de voeding en sturing van de productie, is het van belang dat zij voldoende (praktische) kennis hebben die enerzijds aansluit bij het aanwezige kennisniveau en anderzijds bij de behoefte van de huidige veehouderij.

De cursus “Rundveevoeding voor de nutritionist” is onderdeel van het cursustraject van Schothorst Feed Research en sluit aan op “Rundveevoeding: Basisprincipes”.


Doelgroep

De cursus is bestemd voor nutritionisten maar ook voor buitendienstmedewerkers in de diervoederindustrie die de cursus rundveevoeding: basisprincipes al hebben gevolgd of al enige nutritionele ervaring hebben. 

Cursusdagen

Woensdag 29 september 2021
Woensdag 13 oktober 2021
Woensdag 27 oktober 2021
Woensdag 17 november 2021

Programma

We streven er naar om zo veel mogelijk presentaties in het Nederlands te verzorgen. Er zijn echter enkele presentaties die in het Engels verzorgd worden. 

 Programma rundveevoeding voor de nutritionist

Kosten

De kosten voor de cursus bedragen € 3.140,-. Deelnemers van het AFP (Advanced Feed Package) betalen € 1.992,- (12 consultancy uren). Deelnemers van het SNP (Standard Nutrition Package) betalen € 2.324,- (14 consultancy uren).

Studentenkorting: Studenten kunnen tegen gereduceerd tarief deelnemen. Neem voor meer informatie en de voorwaarden contact op via training@schothorst.nl. Het aantal plekken dat voor studenten tegen speciaaltarief beschikbaar is, is beperkt. 

Locatie

Wij kunnen de binnen de richtlijnen rondom Corona de cursus veilig aanbieden. De training zal plaatsvinden in "De Schakel" in Nijkerk.

Contact

Wanneer er nog vragen zijn kunt u contact opnemen met Ant Koopmans (0320-292190) over de inhoud en met Karin van de Belt (0320-229623) over de organisatie. Als u per mail contact wilt opnemen kan dat via training@schothorst.nl.

 

De inschrijving voor deze cursus is gesloten
Deel deze cursusTerug naar cursusaanbod