Rundveevoeding voor de nutritionist (4 dagen)

Jaarlijks aanvaardt een groot aantal mensen een baan in de (meng)voerindustrie. Om de afnemers goed te adviseren over de voeding en het aangeboden assortiment voeders of producten, maar ook over zaken die van invloed zijn op de voeding en sturing van de productie, is het van belang dat zij voldoende (praktische) kennis hebben die enerzijds aansluit bij het aanwezige kennisniveau en anderzijds bij de behoefte van de huidige veehouderij.

De cursus “Rundveevoeding voor de nutritionist” is onderdeel van het cursustraject van Schothorst Feed Research en sluit aan op “Rundveevoeding: Basisprincipes”.


Doelgroep

De cursus is bestemd voor nutritionisten maar ook voor buitendienstmedewerkers in de diervoederindustrie die de basiscursus hebben gevolgd of al enige nutritionele ervaring hebben. 

Cursusdagen

Woensdag 25 september 2019
Woensdag 16 oktober 2019
Woensdag 13 november 2019
Woensdag 4 december 2019

Programma

We streven er naar om zo veel mogelijk presentaties in het Nederlands te verzorgen. Er zijn echter enkele presentaties die in het Engels verzorgd worden. We zullen er voor zorgen dat alle handouts in het Nederlands beschikbaar zijn. Het volledige programma kunt u hieronder downloaden

 Programma rundveevoeding voor de nutritionist

Kosten

De kosten voor de cursus bedragen € 3.015,-. Deelnemers van het AFP (Advanced Feed Package) krijgen 35% korting en deelnemers van het SNP (Standard Nutrition Package) krijgen 25% korting. De training kan uiteraard ook met consultancy uren betaald worden (12 uur voor AFP en 14 uur voor SNP). 

Studentenkorting: Studenten kunnen tegen gereduceerd tarief deelnemen. Neem voor meer informatie en de voorwaarden contact op via training@schothorst.nl. Het aantal plekken dat voor studenten beschikbaar is, is beperkt. 

Contact

Wanneer er nog vragen zijn kunt u contact opnemen met Ant Koopmans (0320-292190) over de inhoud en met Karin van de Belt (0320-229623) over de organisatie. Als u per mail contact wilt opnemen kan dat via training@schothorst.nl.

 

Deel deze cursus


De inschrijving voor deze cursus is gesloten danwel heeft deze cursus reeds plaatsgevonden.


Terug naar cursusaanbod

"Schothorst Feed Research maakt als geen ander de vertaalslag van onderzoek naar boerenerf"

Stefan Kuijpers, directeur Vitelia Voeders

Lees het gehele artikel >