Rundveevoeding: basisprincipes voorjaar 2023 (5 dagen)

Jaarlijks aanvaardt een groot aantal mensen een baan in de (meng)voerindustrie. Om de afnemers goed te adviseren over de voeding en het aangeboden assortiment voeders of producten, maar ook over zaken die van invloed zijn op de voeding en sturing van de productie, is het van belang dat zij voldoende (praktische) kennis hebben die enerzijds aansluit bij het aanwezige kennisniveau en anderzijds bij de behoefte van de huidige veehouderij.

Om deze reden organiseert Schothorst Feed Research (SFR) een aantal voedingscursussen. In het voor- en najaar wordt de cursus rundveevoeding: basisprincipes aangeboden. In het najaar wordt daarnaast ook de cursus rundveevoeding voor de nutritionist aangeboden. 

Doelgroep

De cursus “Rundveevoeding: basisprincipes” is bestemd voor beginnende medewerkers in de diervoederindustrie.

 

Cursusdagen

De cursusdagen zijn nog niet exact bekend, maar de cursus zal eind februari of begin maart 2023 starten (op woensdagen).

Programma

Dit wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt, maar zal grotendeels overeen komen met het programma van de najaarseditie van 2022.

 Voorlopig programma rundveevoeding basisprincipes

Locatie

De cursus zal verzorgd worden bij Schothorst Feed Research in Lelystad. 
Adres: Meerkoetenweg 26, 8218 NA Lelystad

Vervolg

Als vervolg op deze cursus kunt u deelnemen aan de cursus "Rundveevoeding voor de nutritionist". Deze cursus wordt in het najaar verzorgd. Als u twijfelt welke cursus op dit moment het meest geschikt is voor u, kunt u contact opnemen met Wilfried van Straalen (06-27011923) of via training@schothorst.nl. 

Kosten

De kosten voor de cursus bedragen € 3.960,-. Deelnemers van het AFP (Advanced Feed Package) betalen € 2.640,- (15 consultancy uren). Deelnemers van FeedInsights betalen € 3.080,- (17,5 consultancy uren).

Studentenkorting: studenten kunnen tegen een gereduceerd tarief deelnemen. Neem voor meer informatie en de voorwaarden contact op via training@schothorst.nl. Het aantal plekken dat voor studententarief beschikbaar is, is beperkt. 

Contact

Wanneer er nog vragen zijn kunt u contact opnemen met Wilfried van Straalen (06-27011923) over de inhoud en met Karin van de Belt (06-21857068) over de organisatie. Als u per mail contact wilt opnemen kan dat via training@schothorst.nl

Inschrijven

De inschrijvingen voor de training in het najaar van 2022 is al vol. Daarom kunt u zich alvast vrijblijvend aanmelden voor de editie van het voorjaar in 2023.

De precieze data voor deze cursus zijn nog niet bekend op dit moment, maar zal z.s.m. gecommuniceerd worden. De cursus zal starten in februari/maart 2023. Als de data bekend zijn, zullen we contact met u opnemen en kunt u aangeven of u de tijdelijke inschrijving, wilt omzetten naar een definitieve inschrijving.

Inschrijven


Deel deze cursusTerug naar cursusaanbod