Rundveevoeding: basisprincipes voorjaar 2023 (5 dagen)

Jaarlijks aanvaardt een groot aantal mensen een baan in de (meng)voerindustrie. Onze sector verandert zich snel en staat voor grote uitdagingen, daardoor is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en de nieuwste kennis. Er zijn veel verschillende factoren die van invloed zijn op de voeding en sturing van de productie en de aansluiting op de behoefte van de huidige veehouderij is belangrijker dan ooit. Om afnemers goed te adviseren over voeding en het aangeboden assortiment voeders of (bij)producten, heeft SFR een aantal voedingscursussen ontwikkeld.

In het voor- en najaar wordt de cursus rundveevoeding: basisprincipes aangeboden. In het najaar wordt daarnaast ook de cursus rundveevoeding voor de nutritionist aangeboden.

Doelgroep

De cursus “Rundveevoeding: basisprincipes” is bestemd voor beginnende medewerkers in de diervoederindustrie.

Cursusdagen

Woensdag 22 maart 2023
Woensdag 5 april 2023
Woensdag 19 april 2023
Woensdag 3 mei 2023 
Woensdag 17 mei 2023

Programma

Hieronder kunt u het programma downloaden: 

 Programma Rundveevoeding: basisprincipes voorjaar 2023

Locatie

De cursus zal verzorgd worden bij Schothorst Feed Research in Lelystad. 
Adres: Meerkoetenweg 26, 8218 NA Lelystad

Vervolg

Als vervolg op deze cursus kunt u deelnemen aan de cursus "Rundveevoeding voor de nutritionist". Deze cursus wordt in het najaar verzorgd. Als u twijfelt welke cursus op dit moment het meest geschikt is voor u, kunt u contact opnemen met Wilfried van Straalen (06-27011923) of via training@schothorst.nl. 

Kosten

De kosten voor de cursus bedragen € 3.960,-. Deelnemers van het AFP (Advanced Feed Package) betalen € 2.640,- (15 consultancy uren). Deelnemers van FeedInsights betalen € 3.080,- (17,5 consultancy uren).

Studentenkorting: studenten kunnen tegen een gereduceerd tarief deelnemen. Neem voor meer informatie en de voorwaarden contact op via training@schothorst.nl. Het aantal plekken dat voor studententarief beschikbaar is, is beperkt. 

Contact

Wanneer er nog vragen zijn kunt u contact opnemen met Wilfried van Straalen (06-27011923) over de inhoud en met Karin van de Belt (06-21857068) over de organisatie. Als u per mail contact wilt opnemen kan dat via training@schothorst.nl

 

 
Inschrijven


Deel deze cursusTerug naar cursusaanbod