Rundveevoeding: basisprincipes najaar (5 dagen)

Jaarlijks aanvaardt een groot aantal mensen een baan in de (meng)voerindustrie. Om de afnemers goed te adviseren over de voeding en het aangeboden assortiment voeders of producten, maar ook over zaken die van invloed zijn op de voeding en sturing van de productie, is het van belang dat zij voldoende (praktische) kennis hebben die enerzijds aansluit bij het aanwezige kennisniveau en anderzijds bij de behoefte van de huidige veehouderij.

Om deze reden organiseert Schothorst Feed Research (SFR) een aantal voedingscursussen. In het voor- en najaar wordt de cursus rundveevoeding: basisprincipes aangeboden. In het najaar wordt daarnaast ook de cursus rundveevoeding voor de nutritionist aangeboden. 

Doelgroep

De cursus “Rundveevoeding: basisprincipes” is bestemd voor beginnende medewerkers in de diervoederindustrie.

Cursusdagen

Dinsdag 28 september 2021
Dinsdag 12 oktober 2021
Dinsdag 26 oktober 2021
Dinsdag 16 november 2021
Dinsdag 30 november 2021

Programma

 Programma Rundveevoeding: basisprincipes najaar 2021

Locatie

De cursus zal verzorgd worden bij De Schakel in Nijkerk. Op deze locatie kan de training binnen de richtlijnen rondom Corona verzorgd worden.

Adres: "De Schakel"
Oranjelaan 10, 3862 CX Nijkerk
Tel: 033–2460804

Online

Voor iedereen die liever niet fysiek wil of mag deelnemen aan de training verzorgen wij een online livestream. U kunt als online deelnemer deelnemen aan de discussie.
Omdat de training als livestream wordt aangeboden zullen er tijdens de training opnames gemaakt worden die alleen met de deelnemers gedeeld worden.

Vervolg

Als vervolg op deze cursus kunt u deelnemen aan de cursus "Rundveevoeding voor de nutritionist". Deze cursus wordt in het najaar verzorgd. Als u twijfelt welke cursus op dit moment het meest geschikt is voor u, kunt u contact opnemen met Ant Koopmans (0320-292190) of via training@schothorst.nl. 

Kosten

De kosten voor de cursus bedragen € 3.895,-. Deelnemers van het AFP (Advanced Feed Package) betalen € 2.490,- (15 consultancy uren). Deelnemers van het SNP (Standard Nutrition Package) betalen € 2.905,- (17,5 consultancy uren).

Studentenkorting: studenten kunnen tegen een gereduceerd tarief deelnemen. Neem voor meer informatie en de voorwaarden contact op via training@schothorst.nl. Het aantal plekken dat voor studententarief beschikbaar is, is beperkt. 

 

Contact

Wanneer er nog vragen zijn kunt u contact opnemen met Ant Koopmans (0320-292190) over de inhoud en met Karin van de Belt (0320-229623) over de organisatie. Als u per mail contact wilt opnemen kan dat via training@schothorst.nl.

De inschrijving voor deze cursus is gesloten
Deel deze cursusTerug naar cursusaanbod