Rundveevoeding: basisprincipes (5 dagen) (najaar)

Jaarlijks aanvaardt een groot aantal mensen een baan in de (meng)voerindustrie. Om de afnemers goed te adviseren over de voeding en het aangeboden assortiment voeders of producten, maar ook over zaken die van invloed zijn op de voeding en sturing van de productie, is het van belang dat zij voldoende (praktische) kennis hebben die enerzijds aansluit bij het aanwezige kennisniveau en anderzijds bij de behoefte van de huidige veehouderij.

Om deze reden organiseert Schothorst Feed Research (SFR) een aantal voedingscursussen. In het voor- en najaar wordt de cursus rundveevoeding: basisprincipes aangeboden. In het najaar wordt daarnaast ook de cursus rundveevoeding voor de nutritionist aangeboden. 

Doelgroep

De cursus “Rundveevoeding: basisprincipes” is bestemd voor beginnende medewerkers in de diervoederindustrie.

Cursusdagen

Dinsdag 15 september 2020
Dinsdag 29 september 2020
Dinsdag 13 oktober 2020
Dinsdag 3 november 2020
Woensdag 18 november 2020

Programma

 Programma rundveevoeding: basisprincipes

Vervolg

Als vervolg op deze cursus kunt u deelnemen aan de curus "Rundveevoeding voor de nutritionist". Deze cursus wordt in het najaar verzorgd. Als u twijfelt welke cursus op dit moment het meest geschikt is voor u, kunt u contact opnemen met Ant Koopmans (0320-292190) of via training@schothorst.nl. 

Kosten

De kosten voor de cursus bedragen € 3.800,-. Deelnemers van het AFP (Advanced Feed Package) betalen €2.430,- (15 consultancy uren). Deelnemers van het SNP (Standard Nutrition Package) betalen €2.835,- (17,5 consultancy uren).

Studentenkorting: studenten kunnen tegen een gereduceerd tarief deelnemen. Neem voor meer informatie en de voorwaarden contact op via training@schothorst.nl. Het aantal plekken dat voor studententarief beschikbaar is, is beperkt. 

Corona maatregelen

We zijn momenteel aan het uitzoeken welke mogelijkheden er zijn om binnen de richtlijnen rondom Corona de cursus veilig aan te kunnen bieden.
De ruimtes bij SFR hebben maar een beperkte capaciteit dus mogelijk wordt er uitgeweken naar een alternatieve locatie. Zodra daar meer over bekend is zal dat gecommuniceerd worden. 
Verder zijn er mogelijk wijzigingen in het programma nodig doordat voor sommige cursusonderdelen de werkvorm  aangepast moet worden. 

U kunt u zich al wel aanmelden. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen met betrekking tot de training. Als de training als gevolg van de Corona maatregelen niet naar uw verwachtingen uitgevoerd kan worden, kunt u kosteloos annuleren. 

Contact

Wanneer er nog vragen zijn kunt u contact opnemen met Ant Koopmans (0320-292190) over de inhoud en met Karin van de Belt (0320-229623) over de organisatie. Als u per mail contact wilt opnemen kan dat via training@schothorst.nl.

Deel deze cursus


Inschrijven


Terug naar cursusaanbod

"Schothorst Feed Research maakt als geen ander de vertaalslag van onderzoek naar boerenerf"

Stefan Kuijpers, directeur Vitelia Voeders

Lees het gehele artikel >