Rundveevoeding: basisprincipes (4 dagen) (voorjaar)

Jaarlijks aanvaardt een groot aantal mensen een baan in de (meng)voerindustrie. Om de afnemers goed te adviseren over de voeding en het aangeboden assortiment voeders of producten, maar ook over zaken die van invloed zijn op de voeding en sturing van de productie, is het van belang dat zij voldoende (praktische) kennis hebben die enerzijds aansluit bij het aanwezige kennisniveau en anderzijds bij de behoefte van de huidige veehouderij.

Om deze reden organiseert Schothorst Feed Research (SFR) al jaren trainingen op het gebied van rundveevoeding. In het voor- en najaar wordt er een basiscursus aangeboden (rundveevoeding: basisprincipes). In het najaar wordt er een vervolgcursus aangeboden. 


Doelgroep

De cursus “Rundveevoeding: basisprincipes” is bestemd voor beginnende medewerkers in de diervoederindustrie.


Cursusdagen

Woensdag 6 februari 2019
Woensdag 20 februari 2019
Donderdag 14 maart 2019
Woensdag 27 maart 2019

Programma

Via onderstaande link kunt u het volledige programma inzien.

 Programma Rundveevoeding: basisprincipes

 

Kosten

De kosten voor de cursus bedragen € 3.015,-. Deelnemers van het AFP (Advanced Feed Package) krijgen 35% korting en deelnemers van het SNP (Standard Nutrition Package) krijgen 25% korting. De training kan uiteraard ook met consultancy uren betaald worden (12 uur voor AFP en 14 uur voor SNP). 
Studentenkorting: Studenten kunnen tegen gereduceerd tarief deelnemen. Neem voor meer informatie en de voorwaarden contact op via training@schothorst.nl. Het aantal plekken dat voor studenten beschikbaar is, is beperkt. 


Vervolg

Als vervolg op deze cursus kunt u deelnemen aan de cursus “Rundveevoeding: vervolg”. Deze cursus wordt in het najaar verzorgd. Als u twijfelt welke cursus op dit moment het meest geschikt is voor u, kunt u contact opnemen met Ant Koopmans (0320-292190)


Contact

Wanneer er nog vragen zijn over de inhoud van de training kunt u contact opnemen met Ant Koopmans (0320-292190). Als u vragen heeft over de organisatie van deze training kunt u contact opnemen met Karin van de Belt (0320-229623) of via training@schothorst.nl 

Deel deze cursus


De inschrijving voor deze cursus is gesloten danwel heeft deze cursus reeds plaatsgevonden.


Terug naar cursusaanbod

"Onze hele nutritionele afdeling is op expertise van Schothorst Feed Research gebouwd"

Marcel Roordink, algemeen directeur ABZ Diervoeding

Lees het gehele artikel >

"Schothorst Feed Research maakt als geen ander de vertaalslag van onderzoek naar boerenerf"

Stefan Kuijpers, directeur Vitelia Voeders

Lees het gehele artikel >

"Schothorst Feed Research is leidend, voor heel Nederland en zelfs wereldwijd. We krijgen gedegen advies waar we wat mee kunnen. Er is geen tweede bedrijf met service van deze kwaliteit"

Arjan Hoogendoorn, specialist bij E.J. Bos Diervoeding

Lees het gehele artikel >