Rundveevoeding: basisprincipes (4 dagen) (najaar)

Jaarlijks aanvaardt een groot aantal mensen een baan in de (meng)voerindustrie. Om de afnemers goed te adviseren over de voeding en het aangeboden assortiment voeders of producten, maar ook over zaken die van invloed zijn op de voeding en sturing van de productie, is het van belang dat zij voldoende (praktische) kennis hebben die enerzijds aansluit bij het aanwezige kennisniveau en anderzijds bij de behoefte van de huidige veehouderij.

Doelgroep

De cursus “Rundveevoeding: basisprincipes” is bestemd voor beginnende medewerkers in de diervoederindustrie.


Cursusdagen

Woensdag 18 september 2019
Woensdag 2 oktober 2019
Woensdag 30 oktober 2019
Woensdag 27 november 2019


Kosten

De kosten voor de cursus bedragen € 3.015,-. Deelnemers van het AFP (Advanced Feed Package) krijgen 35% korting en deelnemers van het SNP (Standard Nutrition Package) krijgen 25% korting. De training kan uiteraard ook met consultancy uren betaald worden (12 uur voor AFP en 14 uur voor SNP). 


Vervolg

Als vervolg op deze cursus kunt u deelnemen aan de cursus “Rundveevoeding: vervolg”. Deze cursus wordt in het najaar verzorgd. Informatie over deze cursus kunt u hier vinden. Als u twijfelt welke cursus op dit moment het meest geschikt is voor u, kunt u contact opnemen met Ant Koopmans (0320-292190)


Contact

Wanneer er nog vragen zijn kunt u contact opnemen met Ant Koopmans (0320-292190) over de inhoud en met Karin van de Belt (0320-229623) over de organisatie. Als u per mail contact wilt opnemen kan dat via training@schothorst.nl.

Deel deze cursusTerug naar cursusaanbod

"Onze hele nutritionele afdeling is op expertise van Schothorst Feed Research gebouwd"

Marcel Roordink, algemeen directeur ABZ Diervoeding

Lees het gehele artikel >

"Schothorst Feed Research maakt als geen ander de vertaalslag van onderzoek naar boerenerf"

Stefan Kuijpers, directeur Vitelia Voeders

Lees het gehele artikel >

"Schothorst Feed Research is leidend, voor heel Nederland en zelfs wereldwijd. We krijgen gedegen advies waar we wat mee kunnen. Er is geen tweede bedrijf met service van deze kwaliteit"

Arjan Hoogendoorn, specialist bij E.J. Bos Diervoeding

Lees het gehele artikel >