Pluimveevoeding voor de nutritionist (4 dagen)

De cursus "Pluimveevoeding voor de nutritionist" is onderdeel van het cursustraject van Schothorst Feed Research en een vervolg op Varkens- en pluimveevoeding: Basisprincipes. In de cursus wordt theoretische en praktische kennis gecombineerd waarbij naast meer diepgang op het gebied van voeding verschillende actuele onderwerpen aan bod zullen komen. 

 

Doelgroep

De cursus is bestemd voor nutritionisten maar ook voor overige medewerkers in de diervoederindustrie die al wat nutritionele kennis hebben of de cursus "Varkens- en pluimveevoeding: basisprincipes" hebben gevolgd. 

Cursusdagen

Woensdag 22 september 2021
Woensdag 6 oktober 2021
Woensdag 20 oktober 2021
Woensdag 10 november 2021

Programma

Bij een aantal presentaties zullen de groepen van varkens en pluimvee samengevoegd worden. We streven er naar om zo veel mogelijk presentaties in het Nederlands te verzorgen. Er zijn echter enkele presentaties die in het Engels verzorgd worden. 

 Programma pluimveevoeding voor de nutritionist

Kosten

De kosten voor de cursus bedragen € 3.140,-. Deelnemers van het AFP (Advanced Feed Package) betalen € 1.992,- (12 consultancy uren). Deelnemers van het SNP (Standard Nutrition Package) betalen € 2.324,- (14 consultancy uren).

Studentenkorting: Studenten kunnen tegen gereduceerd tarief deelnemen. Neem voor meer informatie en de voorwaarden contact op via training@schothorst.nl. Het aantal plekken dat voor studenten tegen speciaaltarief beschikbaar is, is beperkt. 

Locatie

Wij kunnen de binnen de richtlijnen rondom Corona de cursus veilig aanbieden. De training zal plaatsvinden in "De Schakel" in Nijkerk.

Meer informatie

Wanneer er nog vragen zijn kunt u contact opnemen met Xandra Benthem de Grave (0320-292196) of een e-mail sturen naar training@schothorst.nl

De inschrijving voor deze cursus is gesloten
Deel deze cursusTerug naar cursusaanbod