Pluimveevoeding voor de nutritionist (4 dagen)

De cursus "Pluimveevoeding voor de nutritionist" is onderdeel van het cursustraject van Schothorst Feed Research en is een vervolg op "Varkens- en pluimveevoeding: Basisprincipes". In de cursus wordt theoretische en praktische kennis gecombineerd waarbij naast meer diepgang op het gebied van voeding verschillende actuele onderwerpen aan bod zullen komen. 

Doelgroep

De cursus is bestemd voor nutritionisten maar ook voor overige medewerkers in de diervoederindustrie die al wat nutritionele kennis hebben of de cursus "Varkens- en pluimveevoeding: basisprincipes" hebben gevolgd. 

Cursusdagen

Dinsdag 24 september 2019
Dinsdag 15 oktober 2019
Dinsdag 12 november 2019
Dinsdag 3 december 2019

Programma

De presentaties van het ochtendprogramma van 15 oktober en 12 november zijn voor beide trainingen hetzelfde. Beide groepen worden voor deze presentaties samengevoegd. We streven er naar om zo veel mogelijk presentaties in het Nederlands te verzorgen. Er zijn echter enkele presentaties die in het Engels verzorgd worden. We zullen er voor zorgen dat alle handouts in het Nederlands beschikbaar zijn. Het volledige programma kunt u hieronder downloaden.

 Programma pluimveevoeding voor de nutritionist

Kosten

De kosten voor de cursus bedragen € 3.015,-. Deelnemers van het AFP (Advanced Feed Package) krijgen 35% korting en deelnemers van het SNP (Standard Nutrition Package) krijgen 25% korting. De training kan uiteraard ook met consultancy uren betaald worden (12 uur voor AFP en 14 uur voor SNP). 
 

Studentenkorting: Studenten kunnen tegen gereduceerd tarief deelnemen. Neem voor meer informatie en de voorwaarden contact op via training@schothorst.nl. Het aantal plekken dat voor studenten beschikbaar is, is beperkt. 

 

Meer informatie

Wanneer er nog vragen zijn kunt u contact opnemen met Karin van de Belt (0320-229623) of een e-mail sturen naar training@schothorst.nl

Deel deze cursus


De inschrijving voor deze cursus is gesloten danwel heeft deze cursus reeds plaatsgevonden.


Terug naar cursusaanbod

"Schothorst Feed Research maakt als geen ander de vertaalslag van onderzoek naar boerenerf"

Stefan Kuijpers, directeur Vitelia Voeders

Lees het gehele artikel >