Nutrition in Transition (26 en 27 november)

Het jaar 2019 is voor Schothorst Feed Research een bijzonder jaar. De organisatie bestaat 85 jaar en Schothorst Feed Research is 15 jaar geleden als autonome organisatie van start gegaan.

Ter gelegenheid van deze heugelijke feiten zal op 26 en 27 november 2019 een congres worden georganiseerd.

Titel: Nutrition in Transition

Datum: 26 en 27 november 2019
Locatie: Hart van Holland, Nijkerk

Er spreken verschillende vooraanstaande onderzoekers en leiders gerelateerd aan de sector. Het thema voor de eerste dag is precisievoeding en het thema voor de tweede dag is transitie. In de ochtend zullen er onderwerpen besproken worden die diersoortoverstijgend zijn, terwijl het middagprogramma diersoortspecifiek is.

Het congres wordt afgesloten met de afscheidsreceptie voor Dr. Ir. Piet van der Aar. Piet heeft 37 jaar voor Schothorst Feed Research gewerkt en zal binnenkort gaan genieten van zijn welverdiende pensioen. Wij willen u dan ook van harte uitnodigen om hem persoonlijk te bedanken voor de samenwerking.

Voorlopig programma

Kosten:

De kosten bedragen € 325,- (of 2 consultancy-uren) voor één dag en € 550,- (of 3,5 consultancy-uren) voor twee dagen. De bedragen zijn exclusief BTW. 

Locatie:

Hart van Holland - Berencamperweg 12, 3861 MC Nijkerk

Indien u een hotelkamer nodig heeft kunt u een hotelkamer bij Ampt van Nijkerk boeken door te mailen naar info@goldentulipamptvannijkerk of te bellen naar 033-2471616. Als u bij de reservering vermeldt dat u boekt i.v.m. het SFR congres wordt het congrest tarief bekerend (€84,00 voor 1 persoon, inclusief ontbijt). 

Inschrijving:

U kunt zich hier inschrijven.

Meer informatie:

Vragen over het congres kunt u richten aan training@schothorst.nl.
Als u op de hoogte wilt blijven van de cursussen, themadagen en congressen die wij organiseren kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief over cursussen en trainingen.

 

Deel deze cursus


Inschrijven


Terug naar cursusaanbod

"Schothorst Feed Research maakt als geen ander de vertaalslag van onderzoek naar boerenerf"

Stefan Kuijpers, directeur Vitelia Voeders

Lees het gehele artikel >