Cursussen

Voor elke organisatie zijn gemotiveerde medewerkers een belangrijke voorwaarde tot succes. Van medewerkers werkzaam in de diervoederindustrie mag worden verwacht dat zij de nieuwste kennis bezitten over voeding en wet- en regelgeving. Ontwikkelingen in de diervoedersector gaan bijzonder snel, inzichten veranderen bijna wekelijks. Dit vraagt een permante aandacht om medewerkers bij de tijd te houden. Schothorst Feed Research biedt u hierbij middels haar aanbod van cursussen en trainingen de helpende hand. Onze trainingen kennen een grote praktische toepasbaarheid, doordat Schothorst Feed Research de schakel is tussen wetenschappelijke kennis en praktijk. De trainingen van Schothorst Feed Research zijn afgestemd op verschillende doelgroepen in de veehouderijsector, waaronder mengvoervoorlichters, dierenartsen, nutritionisten, kwaliteitsmanagers en inkopers. De trainingen kunnen bij Schothorst Feed Research worden verzorgd in Lelystad maar uiteraard ook op andere locaties.

Wij bieden u de volgende mogelijkheden voor cursussen:

1) Open inschrijving

2 In company

3) Overige activiteiten

Onze cursusvoorwaarden kunt u hier vinden.

Als u op de hoogte wilt blijven van de cursussen, themadagen en congressen die wij organisern kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief over curssussen en trainingen.

 

"Onze hele nutritionele afdeling is op expertise van Schothorst Feed Research gebouwd"

Marcel Roordink, algemeen directeur ABZ Diervoeding

Lees het gehele artikel >

"Schothorst Feed Research maakt als geen ander de vertaalslag van onderzoek naar boerenerf"

Stefan Kuijpers, directeur Vitelia Voeders

Lees het gehele artikel >

"Schothorst Feed Research is leidend, voor heel Nederland en zelfs wereldwijd. We krijgen gedegen advies waar we wat mee kunnen. Er is geen tweede bedrijf met service van deze kwaliteit"

Arjan Hoogendoorn, specialist bij E.J. Bos Diervoeding

Lees het gehele artikel >