Contact

Lelystad, hoofdkantoor en stallen

Postadres:
Postbus 533
8200 AM Lelystad

Bezoekadres*:
Meerkoetenweg 26
8218 NA Lelystad

Tel: +31 (0)320 25 22 94
E-mail: info@schothorst.nl
   

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur - 17.00 uur.

* Indien u de afgelopen 72 uur in een gebied (20 km Ø) bent geweest waar een besmettelijke dierziekte heerst kunt helaas ons kantoor/terrein niet betreden. Neemt u in dit geval of bij twijfel a.u.b. contact met ons op voor meer informatie.

Alle bezoekers aan het kantoor en dierfaciliteiten in Lelystad dienen zich via een inschrijvingsformulier bij de receptie aan te melden. Uitgebreide informatie over ons hygiëneprotocol kunt u hier vinden.

 

Wageningen, Plus Ultra

Schothorst Feed Research beschikt over een tweede
kantoor in Plus Ultra op de Wageningen Campus.

Bezoekadres:
Bronland 12W
6708 PE Wageningen

Informatie voor leveranciers

 

Leveringen voor kantoor en het laboratorium

Leveringen voor het kantoor en het laboratorium kunnen gedaan worden op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur bij de receptie. Indien u een levering heeft die buiten deze uren valt verzoeken wij u contact op te nemen met uw contactpersoon om hier afspraken over te maken. 

Leveringen voor de agrarische bedrijven of de technische dienst

Leveringen voor de agrarische bedrijven of de technische dienst worden bij voorkeur tijdens kantoortijden (8.00-17.00) geleverd. Indien u een levering heeft die buiten deze uren valt verzoeken wij u contact op te nemen met uw contactpersoon om hier afspraken over te maken. 
Als u daadwerkelijk het bedrijf op moet, moet u de slagboom passeren. Voordat u de slagboom kunt passeren dient u via de telefoon in de telefooncel naast de slagboom contact op te nemen met een medewerker van de receptie. De medewerker van de receptie zal u verdere instructies geven en de slagboom voor u openen. Indien u geen contact kunt krijgen met een medewerker van de receptie, omdat u bijvoorbeeld buiten kantoortijd levert, kunt u de instructies in de telefooncel volgen.